вівторок

Самоаналіз


По книзі Діанетика працюють удвох. 

Проте якщо те, що було заподіяно людині або те, що зробила людина дуже конфіденційне, і людина не хоче, щоб про це хтось дізнався, підійде книга "Самоаналіз". Тут людина працює сама над своїми проблемами.

Використайте цю книжку, застосовуйте низку легких, але потужних процесів лише по півгодини на день протягом двох тижнів, і людина власними силами зможе підняти себе набагато вище за Шкалою тонів і витягнути себе практично звідки завгодно. Як сказав Л. Рон Хаббард після виходу книги: «Це щось зовсім нове». Адже тут Рон описав інструменти, за допомогою яких кожен сам може поліпшити свій кейс і своє життя.

Чи справді ви знаєте самого себе? Тепер ви можете пізнати себе - за допомогою книжки «Самоаналіз». Вона дасть вам змогу побачити ваше минуле, ваш потенціал, ваше життя. 

Спочатку ви визначите своє положення на Шкалі тонів за допомогою ряду тестів і спеціального варіанту Таблиці Хаббарда оцінки людини. Потім, застосовуючи низку легких, але потужних процесів, ви почнете найбільшу пригоду - пізнання себе. Крім того, в цій книжці містяться принципи, які стосуються кейсів будь-якого рівня - від найнижчого до найвищого, - і техніки одітінга, настільки ефективні, що 
Л. Рон Хаббард посилався на них знову й знову протягом всіх наступних років, коли проводив дослідження вищих станів. Одним словом, ця книжка не просто піднімає людину за Шкалою тонів, вона здатна витягнути її майже звідки завгодно.

Тут ви знайдете:

закони виживання і достатку;
найповніший опис того, чим є свідомість;
главу про наші зусиллях досягти безсмертя і про те, як вони пов'язані з матерією, енергією, простором і часом;
кілька есе, що містять опис низки відкриттів, в тому числі тих, які стосуються часу, згадування, забування, уяви, вейлансів, а також спеціальні списки одітінга для кожного з перерахованих чинників;
і найголовніше - списки для самопроцесінга, які дають змогу проводити надзвичайно потужний одітінг і які можна проходити в будь-якому місці і в будь-який час, відкриваючи справжній світ вас самих.
Бар'єри життя - це насправді лише тіні. Пізнайте себе, а не просто свою тінь. «Самоаналіз» показує вам, як це зробити.

Немає коментарів:

Дописати коментар