вівторок

Чистое тело ясный ум

 



Чи почуваєтеся ви менше зібраним і кмітливим, ніж раніше? Чи відчуваєте ви, що рівень вашої енергії вичерпався без будь-якої причини? Почуваєтеся ви млявим? У нашому новому виданні книги «Чисте тіло, ясний розум» є рішення.

Правда в тому, що наш світ просто потопає в токсичних речовинах: фармацевтичні препарати, забрудники, побутова хімія, харчові консерванти тощо. Ці речовини можуть залишатися в вашому тілі роками, притупляти ваші відчуття, зменшувати вашу здатність ясно мислити, і що найгірше, вони перешкоджають будь-якому поліпшенню розуму й духовному благополуччю.

Книжка Л. Рона Хаббарда «Чисте тіло, ясний розум» дає повний опис Програми «Очищення», повністю природного режиму, призначеного для видалення з вашої системи накопичених ліків і токсинів і звільнення від руйнівного впливу, який вони чинять на тіло, розум і дух.

Десятки тисяч людей з усього світу і всіх верств суспільства повідомляють про краще життя як результат цієї програми, в тому числі:

Здатність мислити ясно
Збільшення енергії та ентузіазму в житті
Велика розумова алертність і здатність концентруватися
Значне поліпшення загального стану здоров'я і щастя
Більш позитивне ставлення до життя
Підвищене почуття духовного благополуччя.

Відкрийте для себе чудо Програми «Очищення» з книгою 
Л. Рона Хаббарда «Чисте тіло, ясний розум».

Стаття Л. Рона Хаббарда 

НАШЕ біохімічне суспільство

Ми живемо в суспільстві, що орієнтоване застосувати хімічні речовини.
Знадобилося б чимало зусиль для того, щоб знайти в сучасній цивілізації людину, на яку не впливає цей чинник. Переважна більшість людей щодня піддається впливу харчових консервантів й інших отрут хімічного походження, що потрапляють в організм. Це токсичні речовини, що містяться в повітрі, пестициди тощо. До цього списку варто додати болезаспокійливі засоби, транквілізатори, психіатричні та інші препарати, які призначають лікарі. Крім того, широко поширене вживання марихуани, ЛСД, кокаїну і інших вуличних наркотиків ще більше погіршує ситуацію...

Є величезна кількість матеріалу про токсичні речовини, описані наслідки їх впливу і перспективи вирішення пов'язаних з ними проблем. Приклади є в достатку в друкованих виданнях і в повідомленнях засобів масової інформації.

Сьогоднішній світ буквально просочений ворожими для життя речовинами. Медичні препарати, радіоактивні відходи, всілякі хімічні агенти й речовини, що забруднюють довкілля, не тільки присутні всюди - їх стає дедалі більше й більше. Насправді вони настільки поширені, що уникнути їх майже неможливо.

Наприклад, деякі речовини, які додають в консервовані овочі і супи, можна вважати токсичними. Ці речовини - консерванти, дія яких полягає в тому, що вони перешкоджають процесам розкладання. І в той же час травлення і життєдіяльність клітин засновані на розкладанні речовин. Іншими словами, ці речовини можуть бути чудові, з погляду виробника, адже вони зберігають його продукцію, але можуть бути дуже шкідливі для споживача. Сказане тут не спрямоване на підтримку модних дієт або проти застосування консервантів. Суть в тому, що людина оточена токсичними речовинами.

Тільки один цей приклад (консерванти в продуктах харчування) показує, як часто ми стикаємося з токсичними речовинами в повсякденному житті.

А тепер додайте до цього те, що вороги різних країн використовують широко розповсюджену наркоманію як засіб для створення поразницьких настроїв, при тому що різні нації змагаються один з одним у виробництві і випробування атомної зброї (а це підвищує радіоактивний фон навколишнього середовища). Далі, додайте те, що болезаспокійливі і седативні засоби так легко доступні, а в промисловості і сільському господарстві дедалі більше використовують хімікати, не кажучи вже про існування речовин, що спеціально розроблені для використання як хімічної зброї. Якщо говорити коротко (і прямо), це суспільство нині загрузло в токсичних речовинах.

Виправити саме цю ситуацію покликано програму «Очищення».

Немає коментарів:

Дописати коментар