вівторок

Саєнтологія: новий погляд на життя

 


Фундаментальні основи Саєнтології для кожного аспекту життя. Істини, які дають вам змогу взяти своє життя в свої руки і до яких ви звертаєтеся знову і знову: «Чи можливо бути щасливим», «Два правила щасливого життя», «Цілісність особистості», «Антисоціальна особистість» і багато іншого. У кожному розділі цієї книжки ви знайдете основи Саєнтології, які описують стани вашого життя і конкретні методи, що дають змогу змінити їх.

Опис матеріалів: Саєнтологія: новий погляд на життя

У матеріалах із Саєнтології міститься найбільше зібрання знань про розум, дух і життя. Роботи Л. Рона Хаббарда, представлені понад сотнею книжок і публікацій, тисячами статей і есе, це понад 3000 записів лекцій, де охоплено майже кожен аспект існування.

Отже, ось книга «Саєнтологія: новий погляд на життя» - нестаріючий збірник відкриттів Л. Рона Хаббарда, вибраних з усієї скарбниці його письмових робіт. Кожна глава дає всебічний, хоча й короткий огляд застосування Саєнтології до якогось конкретного аспекту існування, тому перед вами постає панорама самого життя.

Тут ви знайдете відповіді на питання, які людина шукала століттями; практичні відповіді, які ви сподівалися знайти десь ще; відповіді, які працюють.

Чи можливо бути щасливим?
Цілісність особистості
Людина в пошуках своєї душі
Про наших зусиллях досягти безсмертя
Вісім динамік, з яких складається саме життя
Афініті, Реальність і Спілкування - складові частини взаємин між людьми
Як внести порядок в замішання робочих буднів
Подружжя
Як жити з дітьми
Що таке велич?
Два правила щасливого життя
Антисоціальна та соціальна особистість
Закон третьої сторони, що розкриває причину конфліктів
Чесність і етика

Есе «Моя філософія», в якому сам Л. Рон Хаббард розповідає, що спонукало його на роботу всього його життя і на пошуки Саєнтології.

Отже, тут містяться фундаментальні основи Саєнтології для кожного аспекту життя, справжні рішення, які дають результат тут і зараз, істини, до яких ви будете звертатися знову й знову.

Немає коментарів:

Дописати коментар