вівторок

Діанетика: вихідні тези


Дізнайтеся, що лежить в основі відкриттів Діанетики: початкові аксіоми, динамічний принцип існування, анатомія аналітичного й реактивного розуму, динаміки, Шкала тонів, Кодекс одітора та перший опис Кліру. Навіть більше того, тут містяться основні закони, що описують, як і чому одітінг працює.

В цій книзі Рон вперше описав Діанетику. Спочатку він дав рукопис цієї книги кільком друзям, і незабаром її почали копіювати й передавати з рук в руки, поки вона не розійшлася буквально по всьому світу. Але поширена чутка лише ще сильніше розпалила інтерес. Тисячі листів з проханнями надати більше інформації привели Рона до думки, що відповіддю на всі ці запити може бути тільки книга. Нею стала «Діанетика: сучасна наука про розум» - найбільш продавана книга про розум в історії. Дізнайтеся, з чого все це почалося. Адже тут викладено основні відкриття і рівняння Діанетики, серед яких:

початкові Аксіоми Діанетики - аксіоми, що лежать в основі всієї цієї області знання;
відкриття динамічного принципу існування, який керує всіма формами життя, - «виживай!»;
чотири динаміки, на які поділяється життя і які визначають виживання людини;
відкриття реактивного розуму і його анатомії;
інграми - єдине джерело будь-якої нераціональної поведінки;
закладена в кожній інграмі потужна команда, яка до Діанетики не дозволяла виявляти інграми й усувати їх;
аналітичний розум, його функції та діяльність;
перший опис стану Клір, його характерних особливостей і потенціалу;
і, що найважливіше, закони повернення, які пояснюють, як і чому працює одітінг.

Тут описано фундаментальні відкриття, які Рон використовував, щоб отримати перших Клірів, відкриття, які зробили можливим розвиток технології, щоб її міг використовувати кожна людина, що послужило початком клірування планети. Ці відкриття описано лише в книжці «Діанетика: вихідні тези».

Немає коментарів:

Дописати коментар