вівторок

Діанетика: еволюція науки


 Це історія про те, як Л. Рон Хаббард відкрив реактивний розум і розробив процедури, що дозволяють його позбутися. Ця книга спочатку була написана як стаття для національних журналів з таким розрахунком, щоб її публікація збіглася з виходом книги «Діанетика: сучасна наука про розум». Вона поклала початок цілому руху, який з ураганною швидкістю став поширюватися по всій країні. Тут ви знайдете опис основ Діанетики, а також розповідь Л. Рона Хаббарда про його подорожі, які зайняли два десятиліття, і про те, як він застосував наукову методологію, щоб розгадати загадки й вирішити проблеми розуму людини. Отже, ця книжка увінчала пошуки, які людство вело 10 000 років.

«Еволюція науки» - єдина книжка, в якій описано:

як працює оптимальна обчислювальна машина - розум;
як Л. Рон Хаббард виявив вихідну особистість;
як було відкрито динамічний принцип існування - «виживай!»
як неправильні відповіді потрапляють у розум й утримуються там у «натиснутому стані», що призводить до появи інших неправильних відповідей;
як виходить, що в розумі, схоже, є «демони»;
як було встановлено існування інграм;
як було розроблено діанетичні процедури.

Ось чому «Еволюція науки»- це розповідь про найприголомшливу пригоду - про дослідження, впродовж якого було виявлено реактивний розум і розроблено технологію, що дає змогу перемогти його. Л. Рон Хаббард написав це, щоб ви знали.

Немає коментарів:

Дописати коментар